3b236135-dcf7-4288-89ec-2dbeff4eff10

Loesje is een elfje dat samen met haar nichtje Nikki allerlei avonturen beleeft. Ze hebben veel plezier samen. Er is alleen een groot probleem, Loesje durft niet te vliegen

€ 14,95

61f027e2-afff-4992-81d8-9e21ba0866f3

Eindelijk is het dan zover. Loesje en Nikki vliegen regelmatig samen over het Elfendorp. Daarbij hebben ze zoveel lol dat ze beneden in het dorp te horen zijn. Ondertussen is er een groot probleem, er lijkt iets helemaal mis met de magische bollen. Normaal zweven die onder het glazen plafon van de school tot ze krimpen en een zakje elfenstof worden. Nu is er al een dikke week geen zakje elfenstof meer gevonden. Loesje en Nikki besluiten om midden in de nacht stiekem naar school te vliegen. lukt het ze om te ontdekken wat er mis is met de magische bollen en is daarmee de elfenstof gered?

€ 14,95

be70826b-4f18-44f2-ab63-688a71ef2ead

Wat gebeurt er toch in het derde deel van de elfenmeisjes. Er komt familie uit het woud logeren en het is niet zomaar familie. Loesje en Nikki vallen van de enorme verrassing in de andere. De oom van Loesje is getrouwd met een echte prinses! En wie zijn Floortje en Menno en wat doen ze toch allemaal. En wat heeft Floortje voor diertje bij zich? Dat hebben Loesje en Nikki nog nooit gezien. En dan die speurtocht en de magische lessen op school. in ‘Het betoverende nichtje’ nemen de elfjes je weer mee in een spetterend avontuur.

€ 14,95

3f18283b-7c86-4e0d-a8c6-1861cdee1988

‘Maar wat doe je dan met al je schoenen?
je hebt er zoveel en nu heb je nog maar één voet.’
Opa schiet spontaan in de lach.
‘Tsja, wat zal ik daar nu eens mee doen?’

Voor kinderen van 6 tot 10 jaar die te maken hebben met ziekte
en verlies in het gezin. Het maakt vooral duidelijk dat opa ondanks
de verandering heerlijk zichzelf blijft.

€ 14,95

Nieuwste boek

Deze psychologische thriller is het thrillerdebuut van Marijke Witman

Als de veertienjarige dochter van Miriam niet thuiskomt begint voor haar de ergste nachtmerrie. Er is maar één ding dat haar op de been houdt. Waar is Tess? Hiermee begint de zoektocht naar haar dochter.  Ze zet alles op alles om de dader te vinden. Dat ze daarbij haar zoon aan zijn lot overlaat heeft ze niet in de gaten tot het bijna te laat is.

En de vader, die niet wist dat hij een dochter had. Moet hij nu alweer afscheid nemen?
 
 
Marijke Witman schrijft in een heerlijk ritme : iedere zin heeft betekenis, iedere alinea is spannend. ‘Verkeerde Keuzes’ is een verhaal waarbij je constant met de personages meeleeft terwijl het pagina na pagina spannend is hoe de plot zich ontvouwt. Het was mij een genoegen om met het schrijven mee te mogen lezen en ik denk dat veel mensen het boek in één ruk zullen uitlezen.
Frank Norbert Rieter
 
Thrillerdebuut van Marijke Witman. 
“Dit verhaal heeft mij uitgekozen. Na vier nachten wakker te hebben gelegen met dit verhaal in mijn hoofd ben ik de vijfde nacht opgestaan en heb de proloog geschreven.
Toen had ik rust en wist ik dit boek komt er hoe dan ook.”

Hoe een verkeerde keuze je leven voorgoed kan veranderen