18,95

Lieve mensen,

wat een mooie weken heb ik achter de rug. Ik loop in een bubbel en de glimlach is niet van mijn gezicht te krijgen. 

Wat een prachtige reacties en recensies op mijn psychologische thriller Verkeerde Keuzes. Als auteur kun je hier natuurlijk alleen maar van dromen. 
Heel hartelijk bedankt voor dat warme bad gevoel dat maar blijft aanhouden. Merci 

Boukje Wit- Witman:

Zo! Die zag ik NIET aankomen! op t moment dat dat hoofdstuk aanbrak vielen alle puzzelstukjes in elkaar. Super mam..

Marianne Coenraads:

Verrassen
Levensechte personages
Hartverscheurend plot
Marijke heeft iets bijzonders geschreven

Esther Huijskens:

Marijke greep mijn emoties vast en slingerde ze heen en weer

OMG Marijke… die zag ik absoluut niet aankomen… pffff heftig!! Maar MOOI!!

Wesna ten Have:
 
Zelfs ik voel mijn hart bonken als ze naar de kuil rennen… kippenvel! 

Nieuw!

En dan sta je in de top 10 op de shortlist van Beste Nederlandse vrouwenthriller.
Hoe gaaf! Wat een eer voor mijn debuut als thrillerschrijver.

Bekijk het hier

Femke:
Eindelijk is ie uit. Na enorm drukke werkweken heb ik nu de rust gehad om het boek te lezen. Ik wilde er echt mijn moment voor nemen en het niet tussen de bedrijven door lezen.  Je droom is in vervulling gegaan toen je boek uitgegeven werd. Maar wat is het een prachtige thriller geworden. Iets waarvan je als moeder hoopt er nooit voor te komen staan, maar wat helaas de laatste tijd steeds vaker actueel is.
Trots op je mam!

Elly Vos:
Na werktijd, op weg naar mijn moeder afgelopen zondag, tussen alle werkzaamheden door, zocht ik tijd om verder te lezen. Het boek ‘Verkeerde keuzes’ van Marijke Witman raakte me, maakte me nieuwsgierig naar meer. Af en toe zat ik met tranen in mijn ogen, of gleed kippenvel over mijn armen. Wat een fijn boek om te lezen, lastig om weg te leggen. Stiekem hoop ik op een vervolg
https://www.droomvalleiuitgeverij.nl/product/verkeerde-keuzes-thriller/

Recensie Puntsgewijs:
Wauw. Twee boeken van De Kleurrijke Schrijvers en wat mooi om zo samen genoemd te worden in een recentie van Puntsgewijs. Titia Schut, geweldig hè?
Groot compliment voor de initiatiefnemers Jolanda Pikkaart en Esther van der Ham.
Net als het boek Verkeerde Keuzes van Marijke Witman, is ook dit boek van Titia Schut één van de boeken van de kleurrijke schrijvers. Over het boek Verkeerde Keuzes schreef ik: “Ik kan zelfs zeggen; omdat het zo ontzettend realistisch is geschreven en het je niet makkelijk loslaat, vind ik het één van de beste thrillers die ik de laatste tijd heb gelezen. Een boek om stil van te worden.” Sprong in het diepe was het volgende boek dat ik las en ook nu heb ik weer de neiging om te zeggen dat het één van de beste thrillers die ik in de afgelopen tijd heb gelezen is.

Ineke Swart- den Boer:
Ik kreeg van Jolanda Pikkaart het boek van Marijke Witman cadeau. Wat een goed boek is dat!
Absoluut een aanrader om te lezen en ik moest het even een paar dagen verwerken. Elke kuil in het bos bekijk ik nu toch anders…
1 waarschuwing vooraf: als je er eenmaal in begint, wil je doorlezen! En daar ben ik niet de enige in.

Marianne Coenraads:
Toen Marijke mij vroeg of ik proeflezer wilde worden voor een nieuw te schrijven boek hoefde ik niet lang na te denken. We hadden al eerder samen gewerkt, maar een thriller…..dat was bijzonder.
Vanaf het begin heb ik het boek letterlijk en figuurlijk zien groeien.
De personages, de dialogen, levensecht.
En dan het einde….hartverscheurend.
Dit boek is een echte aanrader!
En…..je kunt op me rekenen voor een volgend boek
⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Mooie recensie van Puntsgewijs:
de slotconclusie is:
Ik kan zelfs zeggen; omdat het zo ontzettend realistisch is geschreven en het je niet makkelijk loslaat, vind ik het één van de beste thrillers die ik de laatste tijd heb gelezen. Een boek om stil van te worden.
Daar ben ik dan weer stil van.
Lees de hele recensie op
https://www.puntsgewijs.eu/2021/04/21/recensie-verkeerde-keuzes-marijke-witman/
Hieronder nog wat stukjes uit de recensie:
Hoe zou het leven eruit hebben gezien als zij toen een andere keuze had gemaakt? Verkeerde keuzes is een spannende thriller van Marijke Witman en gaat over de gevolgen van keuzes die gemaakt worden, toen en nu.
Als je eenmaal begonnen bent in dit boek dan kun je het niet meer naast je neerleggen. Het is een verhaal dat raakt, dat je niet meer loslaat, waar je kippenvel van krijgt. Een boek dat je in één adem uit wilt lezen omdat je gewoonweg wilt weten hoe het verdergaat. En dat is best knap gedaan van de auteur, omdat veel vanaf het begin van het boek al duidelijk is. Is het boek eenmaal uit, dan zal het ook niet zomaar uit je gedachten verdwijnen, je blijft eraan terugdenken. Het kostte mij dan ook even moeite om het boek los te laten en in een nieuw boek te beginnen.

Karin Stoosnijder:
En uit is het boek….wat een goed boek. De spanning, de emotie, de liefde..mijn hemel….ik kon niet stoppen! Prachtig!!! Wat een schrijftalent. Ik zag alles voor me.

Godelieve Vlinders:
Lieve Marijke, wat een “heerlijke” kippenvel leesmomenten heb ik gehad. Wát een verhaal, prachtig geschreven. Heb héél wat traantjes gelaten, omdat ik me in al die personen wel kon verplaatsen. Heftig te noemen, bleef er ook mee bezig!! Dus jouw Boek moest snel uit…..Dank je wel Marijke, ben benieuwd naar het evt vervolg….

Melan Floris lambers:
Het verhaal voelt dichtbij, het hadden de buren kunnen zijn
Het is spannend hoe de dader gevonden gaat worden, niet wie het is.

Martijn Wijers:
Het is een leuk boek en blijft spannend tot het laaste hoofdstuk. Waar je ook nog verrast wordt. 

Nancy Kosman:
Wat een boek!! 
vrijdag laat in de middag begonnen met lezen, zaterdagavond weer opgepakt (helaas eerst moeten werken️ had liever gelezen) en half uurtje geleden was het boek al uit! 
pff wat een verhaal, moet zeggen heb net m’n meiden eerst een dikke knuffel gegeven. 
Het verhaal laat je niet meer los je ziet het zo voor je afspelen. Mooi ook dat het vanuit ieders perspectief verteld is en dan het einde pff
Dit smaakt naar meer️ hopelijk komt er een vervolg!

Dorette Driessen:
Ik ben geen boekenwurm. Ik heb helemaal geen geduld om te lezen, maar…..WOW Marijke! Je boek leest heerlijk weg. Terwijl ik de woorden lees, speelt de film in mijn hoofd af, voel ik de emoties. WOW! 

Fleur Hiskes:
Wat een boek! Gisteren kwam de post, ik zat er al met smart op te wachten. Mijn collega haar debuut thriller. Marijke Witman heeft een verhaal geschreven waar je vanaf de eerst bladzijde in gezogen zal worden! Ontroerend en zeker niet voorspelbaar! Ik heb het dan ook in 1 ruk uitgelezen. Ik heb er van genoten! Ik kijk nu al uit naar je volgende boek want met dit talent komen er zeker weten nog meer! — enthousiast.

Leny Evers:
Heb ondertussen je prachtige boek gelezen, CHAPEAU Marijke, wat een schrijverstalent zit er in jouw‼️ Van het begin tot het eind blijft het boeien, moest het van tijd tot tijd ffks wegleggen , wat een verslavend verhaal‼️ Zeer zeker haal ik er jouw zegswijzen uit, maar ik denk dat dat bij vele schrijvers zo zal zijn. Het was een genoegen om te lezen wat er in jouw hoofd omging waardoor je in de nacht je bed verliet om het op papier te zetten, heerlijk.

Sandy Gerritsen:
Net je boek uitgelezen. Wat heb je dat ontzettend knap gedaan! In één ruk uitlezen lukte niet ivm werk en kids, maar anders had ik het zeker gedaan! Ondanks dat je al weet wat er gebeurd is, blijft het boek je boeien. Heel knap gedaan! De laatste bladzijden met tranen in mijn ogen gelezen, die zag ik niet aankomen. Complimenten Marijke, ik kijk nu al uit naar je volgende boek (als die er gaat komen). 

Renee Kerkhof:
Ik heb je boek uit. Ik vind het écht heel goed. Knap geschreven, leest lekker weg. Het verhaal vond ik wel heel heftig. Ik heb zelf natuurlijk 3 kinderen en waar je over schrijft zijn hele reële angsten voor iedere ouder. Heb m’n kids nog maar eens extra hard geknuffeld 
Helmie Hendriks:
Ja, erg verrassend, ik snap nu ook beter waarom het boek je niet los kon laten. Gewoon een bestseller!

Rinske Oenema:
Heb je boek uit. Wat een heftig verhaal, zeg. Dat einde, mooi geschreven. 
Je mag trots zijn op je debuutroman.
Echt, zoooo spannend. Ik snap je tranen nu helemaal. Maar, hoe heftig ook, dit einde klopt. Zijn wanhoop en gevoelens komen er zo mooi in samen. Knap gedaan, hoor.

Leontine Huppelschoten:
Heb je boek in een keer uitgelezen. Kom het niet wegleggen. Wat heb je dit prachtig gedaan.

Nel Twal:
Ik heb je boek gelezen ! Geweldig verhaal ! Complimenten voor de manier waarop je de spanning erin weet te houden.

Marijke de Weerd:
Door corona nu pas kunnen beginnen met je boek in 1x uitgelezen Wat een super boek dank je wel.

José van Hees:
Ik heb net je boek uit…
In 1 woord GEWELDIG!
Ik had de plot niet zien aankomen, echt super. 
Ik hoop enorm dat je weer zo’n boek kunt en gaat schrijven. 
Ik lees erg veel en ben niet snel meer verrast maar het is je gelukt.
Dank je wel voor de uren leesplezier en spanning.

Steffie Balmer:
Wat een geweldig eind….en zo goed en echt beschreven, het voelde of je er bij was. Het boek heeft me bezig gehouden tijdens het lezen maar ook zeker nog toen het uit was. Ik heb kippenvel gehad en zelfs gesnift…ik hoop dat er nog een boek komt.

Titia Schut:
In Verkeerde keuzes leef je mee met meerdere personen, zelfs met de dader. Het verhaal is vlot en beeldend geschreven waardoor je als lezer in het verhaal wordt gezogen. Het blijft spannend tot het einde waar pas alle puzzelstukjes op z’n plek vallen. Je zult verrast zijn.